Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

INCIDÈNCIA RESOLTA: la incidència tècnica en el sistema d'agregació de la informació amb la Plataforma de Contratación del Sector Público del Estado (PLACSP) ja ha estat resolta. Les publicacions del 16 al 22 de juliol de la PLACSP ja es poden consultar des del cercador de la Plataforma. Així mateix, des del 23 de juliol, ja s'incorporen correctament les publicacions de la PLACSP en el correu de subscripcions. Les publicacions del 16 al 22 de juliol s'hauran de consultar des del cercador del Portal de la Plataforma.

 

Formalitzacions


Hi ha 210 formalitzacions

Servicios para llevar a cabo la "realización y lectura de resonancias magnéticas cardíacas 4D flow, tomografía y PET-RM", destinado al Área de Biología Vascular y Metabolismo de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 20/07/21 11:35 h
Servicios de secuenciación del genoma a partir de muestras de DNA humano, destinado al Grupo de Investigación de Tumores Toracicos de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 07/07/21 13:00 h
Servicios de análisis de datos, construcción del sistema predictivo automático e integración en NORA con PI20/01768 titulado "PREdicting RIsk in StroKe: individualized treatment for stroke patients with high-risk profiles: compliance, vascular risk factors, complications and functionality (PRERISK)" de la Unidad de Ictus, de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 28/06/21 14:10 h
OBRES DE CONSTRUCCIÓ DEL NOU EDIFICI DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 23/06/21 15:50 h
SERVEI DE GESTIÓ DE RESIDUS, QUE COMPRÈN EL SUBMINISTRAMENT DE CONTENIDORS, RECOLLIDA, TRANSPORT, TRACTAMENT I ELIMINACIÓ DE RESIDUS TIPUS SANITARIS DELS GRUPS III i IV A LES INSTAL·LACIONS DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 23/06/21 13:15 h
Suministro de reactivos destinado al grupo de oncología molecular, del área de Servicio de Oncología de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 22/06/21 13:00 h
ACORD MARC PER A L'HOMOLOGACIÓ DE QUATRE PROVEÏDORS PER A DUR A TERME ELS SERVEIS D'ASSESSORAMENT EN DRET TRIBUTARI AIXÍ COM DRET ADMINISTRATIU, DESTINAT A LA COORDINACIÓ ECONÒMICA DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON- INSTITUT DE RECERCA (VHIR), DIVIDIT EN DOS LOTS.
Esmenat en data: 16/06/21 15:45 h
Suministro de productos con tecnología Nanostring destinado al Grupo de Investigación de Tumores Toracicos de la Fundació Hospital Universitari Vall Hebron - Institut de Recerca (VHIR).
Data de publicació: 15/06/21 14:20 h
SERVEI D'ATENCIÓ AL SOCI I AL DONANT DESTINAT A LA UNITAT DE MECENATGE DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 10/06/21 10:15 h
ACORD MARC PER A L'HOMOLOGACIÓ DE QUATRE (4) CONSULTORS PELS SERVEIS DE PROJECT MANAGER I SERVEIS D'ASSISTÈNCIA TÈCNICA DESTINATS ALS GRUPS DE RECERCA DE LA FUNDACIÓ HOSPITAL UNIVERSITARI VALL HEBRON - INSTITUT DE RECERCA (VHIR).
Data de publicació: 08/06/21 16:10 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya