Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Formalitzacions


Hi ha 4 formalitzacions

ASSEGURANÇA COL·LECTIVA INNOMINADA D'ACCIDENTS I ASSISTÈNCIA SANITÀRIA, PELS ALUMNES I USUARIS DE LA FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ.
Data de publicació: 07/07/20 14:00 h
SERVEIS DE DOCÈNCIA DE L'ESPECIALITAT D'ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA A PERSONES DEPENDENTS EN INSTITUCIONS SOCIALS, EN EL MARC DE L'ACORD MARC DE FORMACIÓ PROFESSIONAL PER A L'OCUPACIÓ EN SERVEIS D'ATENCIÓ A LA PERSONA (SOC-LOT 10 EXP.DAM 974/18) 2019 DE LA FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ.
Data de publicació: 05/04/19 10:38 h
SERVEIS DE DOCÈNCIA PER DIFERENTS ACCIONS DE FORMACIÓ OCUPACIONAL ADREÇADES A PERSONES PRIORITÀRIAMENT ATURADES EN EL MARC DEL PROGRAMA DE FORMACIÓ D'OFERTA EN ÀREES PRIORITÀRIES (FOAP) DE LA FUNDACIÓ BARBERÀ PROMOCIÓ.
Data de publicació: 13/03/19 09:50 h
AUDITORIA DELS COMPTES ANUALS DE LA FUNDACIÓ BARBERÀ I LES SEVES ENTITATS VINCULADES
Data de publicació: 10/01/19 13:05 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya