Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Formalitzacions


Hi ha 11 formalitzacions

Servei de manteniment de llicències, manteniment de maquinari i suport de sistemes d'incidències d'alt nivell, i servei de suport als usuaris de l'IDIAP Jordi Gol
Data de publicació: 22/12/22 14:00 h
Adquisició de 15 llicències d'ús, els serveis de manteniment i suport post-implantació de totes les llicències necessàries pel bon funcionament, d'un software de gestió integral de recerca, i producció científica per a l'IDIAP JGol.
Data de publicació: 08/06/22 21:00 h
Servei de suport integral per a la gestió i execució del projecte d'especialització i competivitat territorial del Bages per a la Fundació Institut Universitari per a la recerca a l'Atenció Primària de Salut Jordi Gol i Gurina (IDIAP JGOL)
Data de publicació: 24/01/22 08:41 h
Servei de backup al núvol per a la Fundació Institut Universitari per a la recerca a l'Atenció Primària de Salut Jordi Gol i Gurina (IDIAP JGOL)
Data de publicació: 15/09/21 14:00 h
Servei de connexió a Internet a través de fibra òptica a la Fundació Institut Universitari per a la recerca a l'Atenció Primària de Salut Jordi Gol i Gurina (IDIAP JGOL).
Data de publicació: 28/07/21 19:20 h
Servei per a la realització de l'auditoria financera dels comptes anuals i de la liquidació pressupostària de la Fundació Institut Universitari per a la recerca a l'Atenció Primària de Salut Jordi Gol i Gurina (IDIAP Jordi Gol).
Data de publicació: 18/02/21 17:00 h
Servei de traducció i correcció lingüística de textos la Fundació Institut Universitari per a la recerca a l'Atenció Primària de Salut Jordi Gol i Gurina (IDIAP Jordi Gol).
Data de publicació: 22/01/21 09:00 h
Servei d'assessorament estadístic i metodològic de projectes amb bases de dades de l'IDIAP Jordi Gol.
Data de publicació: 05/01/21 08:45 h
Servei de gestió dels tiquets de menjador, transport, i escoles bressol destinat als treballadors de la Fundació Institut Universitari per a la recerca a l'Atenció Primària de Salut Jordi Gol i Gurina (IDIAP Jordi Gol).
Data de publicació: 04/01/21 11:35 h
SERVEI DE MANTENIMENT DE LLICÈNCIES, MANTENIMENT DE MAQUINARI I SUPORT DE SISTEMES D'INCIDÈNCIES D'ALT NIVELL, I SERVEI DE SUPORT ALS USUARIS DE L'IDIAP JORDI GOL.
Data de publicació: 04/01/21 09:00 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya