Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Formalitzacions


Hi ha 162 formalitzacions

Contractació de l'explotació, en modalitat de concessió de serveis, del servei de bar-cafeteria amb terrassa del camp de futbol de La Barruana
Data de publicació: 07/11/22 15:00 h
Contractació dels treballs de moviments de terres i obra civil mitjançant maquinaria.
Data de publicació: 28/10/22 11:00 h
Contractació de serveis de manteniment preventiu i correctiu a les instal·lacions d'extinció d'incendis i altres sistemes de seguretat contra el foc dels edificis i equipaments municipals de l'Ajuntament.
Data de publicació: 25/10/22 16:00 h
Contractació de serveis per a la gestió de servei de pla de desenvolupament comunitari Implica't per Sant Josep.
Data de publicació: 19/10/22 14:00 h
Contractació del servei de suport tècnic per a la realització de proves psicotècniques i entrevistes competencials dels processos selectius i de suport tècnic per a l'avaluació psicològica per a la tinença i ús d'armes de foc dels membres de la Policia Local de l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.
Data de publicació: 17/10/22 15:00 h
Contractació de subministrament per la renovació dels jocs infantils instal·lats al parc ubicat al carrer Velázquez del barri de Sant Roc.
Data de publicació: 07/10/22 14:00 h
Contractació del servei de manteniment preventiu, correctiu i normatiu de les instal·lacions de semaforització i pilones automàtiques.
Data de publicació: 03/10/22 09:00 h
Contractació de serveis de manteniment preventiu, correctiu i normatiu de les portes automàtiques dels edificis municipals.
Data de publicació: 26/09/22 14:30 h
Contractació de les obres d'enderroc i reconstrucció de les façanes nord-est i sud-oest del CEM Sant Vicenç-Piscina Montserrat Canals, de Sant Vicenç dels Horts
Data de publicació: 22/09/22 10:45 h
Contractació de serveis de disseny gràfic d'activitats municipals ordinàries; impressió de material comunicatiu ordinari; disseny, maquetació i impressió de la revista i el calendari municipals; i disseny, impressió, muntatge i desmuntatge del material comunicatiu de la Mostra comercial, agrícola i gastronòmica i de la Festa major d'hivern.
Esmenat en data: 19/09/22 10:04 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya