Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

23.11.2020 ACTUALIZACIÓ AVÍS: LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA ESTAN AFECTADES PER UNA INCIDÈNCIA TÈCNICA. EL SERVEI ES TROBA OPERATIU DES DEL DIA 4.11.2020 TOT I QUE ES PODEN PRODUIR AFECTACIONS PUNTUALS EN EL RENDIMENT DE LES EINES.

 

Formalitzacions


Hi ha 75 formalitzacions

Contractació per lots de subministrament de material d'oficina, tòners i material per fer manualitats per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Data de publicació: 04/11/20 16:00 h
Contractació del servei de manteniment d'infraestructures correctiu, preventiu i normatiu per la residència per a gent gran de Cassà de la Selva gestionada per SUMAR
Data de publicació: 15/10/20 09:50 h
Contractació per lots del subministrament de vestuari i calçat pels treballadors de SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Data de publicació: 15/10/20 09:00 h
CONTRACTACIÓ RESERVADA per lots de subministrament de Productes làctics per les residències per a la gent gran de Sant Sadurní d'Anoia, Sant Hilari Sacalm, Esparreguera, Ribes de Freser, Cassà de la Selva i Montesquiu gestionats per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Data de publicació: 15/10/20 09:00 h
Contractació per lots de subministrament de xarcuteria artesanal (embotits) per les residències per a la gent gran de Sant Sadurní d'Anoia, Sant Hilari Sacalm, Esparreguera i Ribes de Freser, gestionats per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L., mitjançant procediment obert amb varis criteris d'adjudicació.
Data de publicació: 04/08/20 12:00 h
Contractació per lots de subministrament de carn de pollastre i caça (blanca) per les residències per a la gent gran de Sant Sadurní d'Anoia, Sant Hilari Sacalm, Esparreguera i Ribes de Freser, gestionats per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L., mitjançant procediment obert amb varis criteris d'adjudicació.
Data de publicació: 31/07/20 13:15 h
Contractació per lots del subministrament de carn fresca (vermella) per les residències per a la gent gran de Sant Sadurní d'Anoia, Sant Hilari Sacalm, Esparreguera i Ribes de Freser, gestionats per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L., mitjançant procediment obert amb varis criteris d'adjudicació.
Data de publicació: 31/07/20 12:30 h
Contractació del subministrament per lots de material informàtic per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L., mitjançant procediment obert simplificat amb diversos criteris d'adjudicació.
Data de publicació: 10/07/20 15:00 h
Contractació per lots del subministrament de verdura fresca per a les residències per a gent gran de Sant Sadurní d'Anoia, Sant Hilari Sacalm, Esparreguera i Ribes de Freser, gestionades per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.,
Data de publicació: 10/07/20 08:30 h
Contractació per lots del subministrament de fruites fresques per a les residències per a gent gran de Sant Sadurní d'Anoia, Sant Hilari Sacalm, Esparreguera i Ribes de Freser, gestionades per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Data de publicació: 07/07/20 11:30 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya