Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Formalitzacions


Hi ha 69 formalitzacions

Contractació del subministrament per lots de material informàtic per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L., mitjançant procediment obert simplificat amb diversos criteris d'adjudicació.
Data de publicació: 10/07/20 15:00 h
Contractació per lots del subministrament de verdura fresca per a les residències per a gent gran de Sant Sadurní d'Anoia, Sant Hilari Sacalm, Esparreguera i Ribes de Freser, gestionades per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.,
Data de publicació: 10/07/20 08:30 h
Contractació per lots del subministrament de fruites fresques per a les residències per a gent gran de Sant Sadurní d'Anoia, Sant Hilari Sacalm, Esparreguera i Ribes de Freser, gestionades per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Data de publicació: 07/07/20 11:30 h
Contractació del subministrament per lots de pa i brioxeria artesanal per les Residències de Gent Gran de Sant Sadurní d'Anoia, de Sant Hilari Sacalm, d'Esparreguera i de Ribes de Freser, gestionades per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Data de publicació: 21/05/20 19:00 h
Contractació del servei d'implantació de l'eina de seguiment d'expedients Firmadoc, mitjançant procediment negociat sense publicitat.
Data de publicació: 18/03/20 14:30 h
CONTRACTACIÓ RESERVADA per lots del servei d'àpats pel centre de serveis d'àmbit rural per a gent gran de Porqueres, el centre de serveis d'àmbit rural per a gent gran de Camallera, el centre de serveis d'àmbit rural de Portbou i pel centre de serveis d'àmbit rural per a gent gran d'Agullana, gestionats per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Data de publicació: 27/02/20 16:00 h
Contractació reservada del servei de conservació i manteniment dels jardins de les diferents residències per a gent gran gestionades per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Data de publicació: 24/02/20 09:00 h
Contractació per lots del servei d'àpats pel centre de serveis d'àmbit rural per a gent gran de Santa Maria d'Oló, centre de serveis d'àmbit rural per a gent gran de Sant Vicenç de Torelló, centre de serveis d'àmbit rural de Viladrau, i pel centre de serveis d'àmbit rural per a gent gran i residència de Sant Pere de Torelló, gestionats per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Data de publicació: 06/02/20 09:30 h
Subministrament per lots de material sanitari fungible divers per a SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Data de publicació: 29/01/20 12:12 h
Contractació per lots del subministrament de parament de la llar pels centres gestionats per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Data de publicació: 10/01/20 12:55 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya