Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Formalitzacions


Hi ha 50 formalitzacions

Servei de manteniment correctiu, evolutiu i suport de la plataforma de gestió d'expedients de serveis socials de SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L., mitjançant procediment obert amb diversos criteris d'adjudicació.
Data de publicació: 07/08/19 11:00 h
Servei integral de manteniment informàtic de SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L.
Data de publicació: 07/08/19 11:00 h
Contracte de subministrament per lots de material d'oficina per SUMAR, SERVEIS PÚBLICS D'ACCIÓ SOCIAL DE CATALUNYA, S.L., mitjançant procediment obert simplificat amb diversos criteris d'adjudicació.
Data de publicació: 18/07/19 11:30 h
Contracte pel servei de disseny gràfic, correcció lingüística i impressió per SUMAR, SERVEIS PÚBLICS D'ACCIÓ SOCIAL DE CATALUNYA, S.L., mitjançant procediment obert amb una pluralitat de criteris d'adjudicació.
Data de publicació: 17/07/19 14:40 h
Contractació per lots del servei d'àpats pel centre de serveis d'àmbit rural per a gent gran de Torrelavit i pel centre de serveis d'àmbit rural dels Hostalets de Pierola (2 centres), gestionats per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L., mitjançant procediment obert amb diversos criteris d'adjudicació.
Data de publicació: 04/07/19 08:30 h
Contractació per lots del servei d'àpats pel centre de serveis d'àmbit rural per a gent gran de Riudellots de la Selva i pel centre de serveis d'àmbit rural de Fogars de la Selva (2 centres), gestionats per SUMAR, Serveis Públicsd'Acció Social de Catalunya, S.L.
Data de publicació: 05/06/19 12:00 h
Contracte de subministrament per lots de material informàtic per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L., mitjançant procediment obert simplificat amb diversos criteris d'adjudicació.
Data de publicació: 03/06/19 17:00 h
Contracte de servei de manteniment d'infraestructures correctiu, preventiu i normatiu dels Centres de l'àrea del Gironès gestionats per SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L., mitjançant procediment obert simplificat abreujat amb un únic criteri d'adjudicació.
Data de publicació: 20/05/19 08:40 h
SERVEI DE CREACIÓ, IMPARTICIÓ I GESTIÓ DEL PLA DE FORMACIÓ I D'OFICINA TÈCNICA DE TRAMITACIÓ DEL PROGRAMA FUNDAE PER SUMAR, SERVEIS PÚBLICS D'ACCIÓ SOCIAL DE CATALUNYA, S.L., MITJANÇANT PROCEDIMENT OBERT SIMPLIFICAT AMB UNA PLURALITAT DE CRITERIS D'ADJUDICACIÓ
Data de publicació: 03/05/19 09:00 h
Contracte de subministrament per LOTS de vestuari, complements i calçat per als treballadors de SUMAR, Serveis Públics d'Acció Social de Catalunya, S.L., mitjançant procediment obert simplificat amb una pluralitat de criteris d'adjudicació.
Data de publicació: 30/04/19 12:00 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya