Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Formalitzacions


Hi ha 438 formalitzacions

Migració, derivació i retirada de tots els serveis actius que a través de les fibres òptiques municipals arriben o estan en bypass al CDP de Glories, amb mesures de contractació pública sostenible.
Data de publicació: 28/12/22 10:00 h
Serveis de manteniment correctiu i evolutiu de la plataforma IDE i Geoportal, suport tècnic i operatiu en la configuració, administració i resolució d'incidències, amb mesures de contractació pública sostenible.
Data de publicació: 28/12/22 10:00 h
Renovació del manteniment i suport de les llicències del programari FlexNet (FLEXERA) per a l'Ajuntament de Barcelona, amb mesures de contractació pública sostenible.
Data de publicació: 20/12/22 15:00 h
Serveis informàtics de manteniment i suport recurrents de les aplicacions Project Monitor, amb mesures de contractació pública sostenible.
Data de publicació: 14/12/22 13:30 h
Renovació del suport i manteniment del programari CA-Automic Operations per a l'Ajuntament de Barcelona, amb mesures de contractació pública sostenible.
Data de publicació: 02/12/22 15:00 h
Contractació dels subministrament d'estacions de treball d'ordinadors portàtils amb equipament complet de perifèrics per l'Ajuntament de Barcelona, amb mesures de contractació pública sostenible (4 lots)
Data de publicació: 30/11/22 13:20 h
Integració dels actuals drets d'ús de llicències de programari Autodesk de diferents organismes i sectors de l'Ajuntament de Barcelona i la subscripció en modalitat d'adquisició de dret d'ús de noves llicències de programari Autodesk per a l'Ajuntament de Barcelona, amb mesures de contractació sostenible.
Data de publicació: 28/11/22 13:30 h
Serveis per a gestió dels actius de programari de l'Ajuntament de Barcelona, l'avaluació de la maduresa de la pròpia gestió i la proposta de la transformació evolutiva de la mateixa, amb mesures de contractació pública sostenible.
Data de publicació: 18/11/22 10:15 h
Serveis de consultoria i desenvolupaments, especialitzats en tecnologies de Intel·ligència Artificial amb mesures de contractació pública sostenible
Data de publicació: 18/11/22 10:15 h
Renovació de la subscripció a través de l'adquisició del dret d'ús de les llicències del programari Intergraph ¿ Hexagon Geoespatial i Geomedia per a l'Ajuntament de Barcelona, amb mesures de contractació pública.
Data de publicació: 18/11/22 10:15 h
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya