Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractaciˇ P˙blica

AvÝs

1.12.2020 ACTUALIZACIË AV═S: LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIË P┌BLICA I LES EINES DE LICITACIË ELECTRĎNICA ESTAN AFECTADES PER UNA INCID╚NCIA T╚CNICA. EL SERVEI ES TROBA OPERATIU DES DEL DIA 4.11.2020 TOT I QUE ES PODEN PRODUIR AFECTACIONS PUNTUALS EN EL RENDIMENT DE LES EINES.

 

Projecte de construcciˇ d'un roc˛drom a Besal˙

Ďrgan de contractaciˇ:
Ajuntament de Besal˙
Unitat de contractaciˇ:
Ajuntament de Besal˙
Codi d'expedient:
CO 2/2016
Tipus de tramitaciˇ:
Ordinari
Tipus de contracte:
Obres
Subtipus de contracte:
Construcciˇ general d'immobles i obres d'enginyeria civil
Procediment d'adjudicaciˇ:
Obert
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitaciˇ
  • Adjudicaciˇ
  • Formalitzaciˇ

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripciˇ de la prestaciˇ:
Construcciˇ d'un roc˛drom
Pressupost de licitaciˇ:
76.734,76 € sense IVA 92.849,05 € IVA incl˛s (21,00%)
Durada del contracte:
1 any
└mbit geogrÓfic:
Besal˙
Termini de presentaciˇ d'ofertes:
07/07/16 23:00 h
Valor estimat del contracte:
76.734,76 € sense IVA
Subhasta electr˛nica:
No

Dades de l'adjudicaciˇ

 
Data d'adjudicaciˇ del contracte:
03/10/16
Termini per a la formalitzaciˇ del contracte:
Divuitena. Adjudicaciˇ del contracte

Un cop presentada la documentaciˇ a quŔ fa referŔncia la clÓusula quinzena, l'˛rgan de contractaciˇ acordarÓ l'adjudicaciˇ del contracte a l'empresa proposada com a adjudicatÓria, dins del termini de cinc dies hÓbils segŘents a la recepciˇ de dita documentaciˇ.

L'adjudicaciˇ del contracte es notificarÓ a les empreses licitadores i es publicarÓ en el perfil de contractant de l'˛rgan de contractaciˇ, indicant el termini en quŔ s'ha de procedir a la formalitzaciˇ del contracte.

Dinovena. Formalitzaciˇ i perfecciˇ del contracte

El contracte es formalitzarÓ en document administratiu. No obstant aix˛, l'empresa adjudicatÓria podrÓ sol┐licitar que el contracte s'elevi a escriptura p˙blica essent al seu cÓrrec les despeses corresponents.

La formalitzaciˇ del contracte s'efectuarÓ en el termini mÓxim de quinze dies hÓbils segŘents a aquell en quŔ es rebi la notificaciˇ de l'adjudicaciˇ a les empreses licitadores a quŔ es refereix la clÓusula anterior.

Si el contracte no es formalitza en el termini indicat en l'apartat anterior per causes imputables a l'empresa adjudicatÓria, l'Administraciˇ podrÓ acordar la confiscaciˇ sobre la garantia definitiva de l'import de la garantia provisional que, si s'escau, s'haguÚs exigit. AmÚs, aquest fet constituirÓ causa de prohibiciˇ de contractar amb el sector p˙blic, d'acord amb el que preveu l'article 60.2.b del TRLCSP

Les empreses que hagin concorregut amb oferta conjunta de licitaciˇ hauran de presentar, abans de l'adjudicaciˇ del contracte, l'escriptura p˙blica de constituciˇ de la uniˇ temporal en la qual consti el nomenament de la persona representant o de la persona apoderada ˙nica de la uniˇ amb poders suficients per exercir els drets i complir les obligacions que es derivin del contracte fins a la seva extinciˇ.

El contingut del contracte serÓ el que estableixen els articles 26 del TRLCSP i 71 del RGLCAP i no inclourÓ cap clÓusula que impliqui alteraciˇ dels termes de l'adjudicaciˇ.

El contracte es perfeccionarÓ amb la seva formalitzaciˇ i aquesta serÓ requisit imprescindible per poder iniciar-ne l'execuciˇ.

La formalitzaciˇ d'aquest contracte es publicarÓ en el perfil de contractant de l'˛rgan de contractaciˇ, i es publicaran al DOGC.

Un cop formalitzat el contracte, es comunicarÓ al Registre P˙blic de Contractes de la Generalitat de Catalunya, per mitjans electr˛nics, informÓtics o telemÓtics i per la seva inscripciˇ, les seves dades bÓsiques i posteriorment, si s'escau, les modificacions, les pr˛rrogues, les variacions de terminis o de preus, l'import final i l'extinciˇ del contracte.

Les dades contractuals comunicades al registre p˙blic de contractes seran d'accÚs p˙blic, amb les limitacions que imposen les normes sobre protecciˇ de dades, sempre que no tinguin carÓcter de confidencials.
Motiu d'adjudicaciˇ:
Oferta amb mÚs puntuaciˇ, tant de criteris que depenen d'un judici de valor, com els criteris avaluables de
forma automÓtica, Ús David Tarragˇ Zu˝eda, amb 40,76 punts.
N˙mero d'ofertes rebudes:
3
Codi CPV:
45000000
Dades de l'empresa adjudicatÓria:
Denominaciˇ:
David Tarragˇ Zu˝eda
Nacionalitat:
Espanya
Import:
82.546,20 € amb IVA
Import sense IVA:
68.220,00 €

Documentaciˇ

 
Acords:
CO 2-2016 Acord d'adjudicació.pdf PDF
Quadre comparatiu d'ofertes i puntuacions:
quadre comparatiu.pdf PDF
Informes TŔcnics:
160927 INFORME valoració ofertes.pdf PDF
Condicions d'execuciˇ:
Veure clausula trenta-unena del plec de clausules
AvÝs legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya