Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

23.11.2020 ACTUALIZACIÓ AVÍS: LA PLATAFORMA DE SERVEIS DE CONTRACTACIÓ PÚBLICA I LES EINES DE LICITACIÓ ELECTRÒNICA ESTAN AFECTADES PER UNA INCIDÈNCIA TÈCNICA. EL SERVEI ES TROBA OPERATIU DES DEL DIA 4.11.2020 TOT I QUE ES PODEN PRODUIR AFECTACIONS PUNTUALS EN EL RENDIMENT DE LES EINES.

 

Serveis informàtics de l'oficina de serveis avançats de seguretat en telecomunicacions municipals (OSAT).

Òrgan de contractació:
Institut Municipal d'Informàtica
Codi d'expedient:
C0207 2016 143
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis d'informàtica i serveis connexos
Procediment d'adjudicació:
Obert
  • Alerta futura i consulta preliminar del mercat
  • Anunci previ
  • Anunci de licitació
  • Adjudicació
  • Formalització

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
Serveis informàtics de l'oficina de serveis avançats de seguretat en telecomunicacions municipals (OSAT).
Pressupost de licitació:
1.806.395,12 € sense IVA 2.185.738,09 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
3 anys
Àmbit geogràfic:
Barcelona
Termini de presentació d'ofertes:
01/07/16 13:00 h
Observacions:
1-Bústia per a consultes tècniques: mmendozaf@bcn.cat. -Es convoca sessió informativa, oberta a totes les empreses interessades a participar en aquesta licitació, per al dia 16/06/2016, de 9:30 a 11:00 hores, a l'aula Interface de la planta 11a de l'Institut Municipal d'Informàtica, c/ Tànger, 98 de Barcelona, en la qual es donarà resposta a les consultes recepcionades en el correu electrònic, abans esmentat, fins a la data de la sessió. Per qüestions d'aforament es recomanable enviar confirmació d'assistència.
2- D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades personals s'incorporaran al fitxer Tercers de l'Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de gestionar la contractació municipal. Les vostres dades (identificatives i de contacte) només seran a cedides a la Secretaria Tècnica de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa de la Generalitat de Catalunya i s'incorporaran a un fitxer anomenat "Plataforma de Serveis de Contractació Pública" (PSCP) amb la finalitat de publicar aquesta informació en la PSCP (perfil licitador); els usos previstos són el registre de les dades de contacte de les empreses (i persones físiques) proveïdores dels òrgans de contractació d'àmbit territorial català que fan servir la PSCP(perfil licitador) i les seves eines de licitació electrònica. La presentació de les proposicions porta implícit el vostre consentiment en els tractaments de les vostres dades per les finalitats indicades.
Podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel¿lació i oposició, pel que al fitxer Tercers presentant sol¿licitud al Registre General de l'Ajuntament: pl. Sant Jaume 1, 08002 Barcelona, indicant clarament en l'assumpte Exercici de Dret LOPD. Pel que al fitxer PSCP presentant sol¿licitud a les oficines de la Secretaria Tècnica de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa, ubicades al Passeig de Gràcia, 19, 08007 de Barcelona o mitjançant l'adreça electrònica: protecciodedades.eco@gencat.cat.

Valor estimat del contracte:
3.153.045,43 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
La vigència del present contracte podrà prorrogar-se, en la seva totalitat dels serveis, per mutu acord de les parts, manifestat expressament, per períodes de 6 mesos com a mínim, amb un màxim de 24 mesos addicionals.

Dades de l'adjudicació

 
Data d'adjudicació del contracte:
02/09/16
Termini per a la formalització del contracte:
D'acord amb el previst a l'article 156.3 del RDL 3/2011, de 14 de novembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de contractes del sector públic es preveu formalitzar el contracte en un termini de 15 dies hàbils comptadors a comptar del següent a la recepció de la notificació de l'adjudicació als licitadors i candidats. Finalitzat aquest termini, es requerirà a l'adjudicatari per a que formalitzi el contracte en un termini no superior a 5 dies naturals comptadors des del dia següent a la recepció per part de l'adjudicatari del requeriment per a la formalització (sempre que no s'hagi interposat recurs espeicdal de contractació que impliqui la suspensió de la formalització, o s'hagués acordat l'aixecament de la suspensió).
Motiu d'adjudicació:
Per haver presentat l'oferta econòmicament més avantatjosa.
Número d'ofertes rebudes:
6
Codi CPV:
72267100
Dades de l'empresa adjudicatària:
Denominació:
UNITRONICS COMUNICACIONES, S.A.
Nacionalitat:
Espanya
Import:
1.559.485,05 € amb IVA
Import sense IVA:
1.288.830,32 €

Documentació

 
Acords:
D adjudicació.pdf PDF
Quadre comparatiu d'ofertes i puntuacions:
Acta Proposta Adjudicació_143.pdf PDF
Informes Tècnics:
Informe tècnic jud valor exp143.pdf
PDF
Informe tècnic vialibilitat Unitronics.pdf
PDF
Condicions d'execució:
Hi consten en els plecs de condicions.
Avís legal  |  Sobre el web  |  © Generalitat de Catalunya