Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

 

Serveis de gestió i inserció de publicitat institucional en els mitjans de comunicació que portin a terme l'Administració de la Generalitat de Catalunya. Exp. PR-2018-054.

Òrgan de contractació:
Departament de la Presidència
Codi d'expedient:
PR-2018-054
Sistema de racionalització:
Acord marc
Tipus de tramitació:
Ordinari
Tipus de contracte:
Serveis
Subtipus de contracte:
Serveis de publicitat
Procediment d'adjudicació:
Obert
Tramitació amb mesures de gestió eficient:
No
Compra pública d'innovació:
No

PDF PDF i XML

Dades del contracte

 
Descripció de la prestació:
L'Acord marc té per objecte els serveis de gestió i inserció de publicitat institucional en els mitjans de comunicació que portin a terme l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant els seus departaments i els organismes i entitats que en depenen.
En funció de la naturalesa de l'actuació de comunicació, s'han establert els següents lots:
Lot 1- Multimèdia: serveis de gestió i inserció de publicitat institucional en les actuacions de comunicació que es difonguin en tots o en algun/s dels mitjans de comunicació següents: televisió, mitjà imprès, ràdio, exterior i internet, noves tecnologies i nous dispositius digitals i/o interactius, a excepció d'aquelles actuacions de comunicació vehiculades exclusivament a través o bé del mitjà imprès o bé del mitjà internet, que quedarien recollides als lots 2 i 3 respectivament.
Lot 2 - Mitjà imprès: serveis de gestió i inserció de publicitat institucional en les actuacions de comunicació vehiculades únicament a través del mitjà imprès, diaris, suplements de diaris i revistes.
Lot 3 - Mitjà internet: serveis de gestió i inserció de publicitat institucional en les actuacions de comunicació vehiculades únicament a través del mitjà Internet, noves tecnologies i nous dispositius digitals i/o interactius.
Pressupost de licitació:
24.000.000,00 € sense IVA 29.040.000,00 € IVA inclòs (21,00%)
Durada del contracte:
2 anys
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Termini de presentació d'ofertes:
09/04/18 12:00 h
Observacions:
1. En la pestanya Plecs i altres documents es publica el formulari Document Europeu Únic de Contractació (DEUC). El DEUC, en versió catalana, és un formulari intel·ligent que es pot emplenar, en la part IV (criteris de selecció) només cal emplenar els camps ressaltats en groc. El DEUC en versió castellana no és un formulari intel·ligent, és una mostra. Per emplenar-lo cal seguir les indicacions de la GUIA que també es facilita. En ambdós casos, cal presentar tants DEUCS com lots als quals es presentin els licitadors.
2. La despesa global prevista per aquest Acord marc no comporta reserva de crèdit associada, atès que serà la concreció de condicions i la contractació basada de l'Acord marc la que concretarà el pressupost màxim de licitació per a cada actuació que d'ell se'n derivi. Per tant el pressupost de licitació és de caràcter orientatiu.
3. En breu, es publicaran les versions castellanes dels plecs. Les versions en llengua castellana dels plecs estan fetes amb sistemes de traducció automàtica. Qualsevol discrepància, preval la versió catalana dels plecs.
Valor estimat del contracte:
36.000.000,00 € sense IVA
Subhasta electrònica:
No
Obertura de pliques (Acte públic per a l'obertura de sobres B.) :
16/04/18 12:00 Departament de la Presidència. C. Sant Honorat, 1-3. 08002 Barcelona.
Obertura de pliques (Acte públic per a l'obertura de sobres C. La competència d'adjudicar i tramitar el contracte administratiu ha canviat i correspon a l'òrgan de contractació del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda, d'acord amb el Decret 1/2018, de 19 de maig de, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.) :
03/07/18 12:00 ATENCIÓ: Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda. Rambla Catalunya, 19-21 08007 Barcelona.
Pròrroga:
Informació complementària sobre la pròrroga:
Amb possibilitat de pròrroga, per un termini màxim d'un any, per mutu acord de les parts.

Dades de l'adjudicació

 
Es compra innovació:
Reserva social:
No
Data d'adjudicació del contracte:
18/10/18
Termini per a la formalització del contracte:
Es fa públic que el contractes amb les difererents empreses es formalitzaran pel Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda, com a òrgan de contractació competent. Aquests contractes, d'acord amb la normativa vigent de contractació pública, no es poden formalitzar abans que transcorri un termini de 15 dies hàbils comptadors a partir de la remissió de la notificació de la resolució d'adjudicació i de la seva publicació en aquest perfil. Finalitzat aquest termini, es requerirà a l'adjudicatari per tal que, en un termini màxim de 5 dies a comptar des del dia següent a la recepció del requeriment, formalitzi el contracte.
Motiu d'adjudicació:
Els motius consten en la resolució d'adjudicació i en els informes tècnics publicats en aquest espai de licitació.
Número d'ofertes rebudes:
7
Codi CPV:
79341200
Dades de les empreses adjudicatàries:
Denominació:
Lot 1- Carat España, SAU
Nacionalitat:
Espanya
Denominació:
Lot 1 Wavemaker Publicidad Spain, SL
Nacionalitat:
Espanya
Denominació:
Lot 1 Havas Media Group, SAU
Nacionalitat:
Espanya
Denominació:
Lot 2-Carat España, SAU
Nacionalitat:
Espanya
Denominació:
Lot 2- Wavemaker Publicidad Spain, SL
Nacionalitat:
Espanya
Denominació:
Lot 2- Havas Media Group Spain, SAU
Nacionalitat:
Espanya
Denominació:
Lot 3- Netthink Iberia, SLU
Nacionalitat:
Espanya
Denominació:
Lot 3- Nothingad Comunicació, SL
Nacionalitat:
Espanya
Denominació:
Lot 3- Proximia Havas, SL
Nacionalitat:
Espanya
Denominació:
Lot 3- Digital Group Branch, SL
Nacionalitat:
Espanya

Documentació

 
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya