Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Benvolguts, Ens adrecem a vostès per formular unes qüestions que ens han sorgit analitzant els plecs per l'Acord marc de serveis de consultoria per a la preparació i tramitació de subvencions amb destinació a les entitats locals de Catalunya (Expedient 2021.07): 1. Per acreditar la solvència tècnica d'empresa, s'entén per projectes d'igual o similar naturalesa de l'objecte del contracte els que tenen els tres primers dígits del CPV iguals al CPV del lot corresponent, independentment de l'objecte del contracte i de la província d'execució? 2. Es pot utilitzar un mateix projecte per cobrir la solvència tècnica de diferents lots? 3. Una mateixa entitat es pot presentar com a Prime Contractor per uns lots i com a subcontractat per uns altres lots? Moltes gràcies, Salutacions

Òrgan de contractació:
Consorci Català pel Desenvolupament Local
Codi d'expedient:
2021.07
PDF PDF i XML

 

Resposta: Les preguntes que es vagin realitzant per part de les empreses interessades a participar a través d'aquest mitjà s'aniran recopilant fins el proper 27 d'abril (data límit per rebre preguntes) i serà publicat un document donant resposta a totes les qüestions rebudes el proper 3 de maig de 2022.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya