Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Benvolguts, Ens adrecem a vostès per formular unes qüestions que ens han sorgit analitzant els plecs perl'Acord marc de serveis de consultoria per a la preparació i tramitació de subvencions amb destinació a les entitats locals de Catalunya (Expedient 2021.07): 1. Es possible adscriure un mateix perfil de l'equip mínim a mes d'un lot? - Responsable de projecte - Col·laborador 2. CRITERIS SUBJECTES A UN JUDICI DE VALOR (SOBRE B) fins a 65 punts: En l'apartat de la memòria: La memòria explicativa haurà de presentar-se en lletra Arial 11 i amb una extensió aproximada de 10 pàgines DIN A4 i es tindrà en compte l'adequació i claredat de la informació aportada. - En aquests 10 fulls, inclou portada, contraportada, annexos? - Es pot fer en format .ppt? - Pel document memòria pot ser en format apaïsat o vertical? 3. Al PPT surt la dedicació estimada per cada grup de lots (Classificació per complexitat de projecte), però no per als lots 1 i 2 - Quina seria la dedicació en hores aproximades per als lots 1 i 2 respectivament? 4. Respecte al "preu/hora servei" per complimentar a l'Annex 5 (oferta econòmica): - "Preu/hora servei" es la suma del preu/hora dels dos perfils adscrits? (Perfil Grup 1 + Perfil Grup 2) tal i com indica al PCAP Pàgina 161 (taula) - O es refereix a la mitjana del preu/hora dels dos perfils adscrits? - El preu/hora ofertat en cada lot s'aplicarà als contractes basats? 5. Per al criteri de Formació específica en l'àmbit de l'administració pública local (fins a 7 punts) - El Grau en Ciències Polítiques i de l'Administració o els màster en administració publica es poden considerar com a formació especifica en aquest àmbit ? 6. La solvència de l'empresa i la solvència de l'equip mínim dels lots 3 a 26, ha de fer referencia únicament a l'objecte del lot o també a l'execució d'aquestes referencies a nivell de la província del lot? 7. El criteri automàtic Experiència del personal tècnic adscrit a l'execució del contracte, dels lots 3 a 26, ha de fer referencia únicament a l'objecte del lot o també a l'execució d'aquestes referencies a nivell de la província del lot? Moltes gràcies, Salutacions

Òrgan de contractació:
Consorci Català pel Desenvolupament Local
Codi d'expedient:
2021.07
PDF PDF i XML

 

Resposta: Les preguntes que es vagin realitzant per part de les empreses interessades a participar a través d'aquest mitjà s'aniran recopilant fins el proper 27 d'abril (data límit per rebre preguntes) i serà publicat un document donant resposta a totes les qüestions rebudes el proper 3 de maig de 2022.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya