Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bona tarda, Segons tenim entès, per acreditar la formació especifica de l'AP local i en l'àmbit de tramitació, gestió o justificació subvencions, es pot aportar el títol del grau en ciències polítiques i de l'administració. En aquest cas, el grau serviria per acreditar únicament la formació en AP local o també en l'àmbit de subvencions? Comptarien la totalitat d'hores del grau o caldria comptar les hores d'assignatures específiques d'adminitració pública, en el primer cas, i de la Unió Europea (per exemple), en el segon? Moltes gràcies,

Òrgan de contractació:
Consorci Català pel Desenvolupament Local
Codi d'expedient:
2021.07
PDF PDF i XML

 

Resposta: Les preguntes que es vagin realitzant per part de les empreses interessades a participar a través d'aquest mitjà s'aniran recopilant fins el proper 27 d'abril (data límit per rebre preguntes) i serà publicat un document donant resposta a totes les qüestions rebudes el proper 3 de maig de 2022.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya