Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

En relación con el alcance de los lotes 1 y 2, tenemos dudas acerca de las diferencias entre ambos cuando se trata de fondos europeos de gestión descentralizada: (Opción A) ¿se refieren a distintos servicios para unas mismas fuentes de financiación (Fondos Estructurales y de Inversión Europeos y Fondos Next Generation)? Es decir, ¿se distingue por consistir el servicio en la detección de posibles líneas de ayuda (lote 1) o en el vaciado y análisis de programas y convocatorias (lote 2)? (Opción B)¿se refiere a un mismo servicio (detección de líneas de ayuda y de fondos), pero se distingue por las entidades convocantes? Es decir, ¿se trata de ayudas de los Fondos Estructurales y de Inversión Europeos y Fondos Next Generation convocadas por administraciones públicas estatal o autonómica (lote 1) o bien ayudas de los Fondos Estructurales y de Inversión Europeos y Fondos Next Generation convocadas directamente por la UE (por ejemplo, la Iniciativa Urbana Europea, en régimen de gestión directa o indirecta)?

Òrgan de contractació:
Consorci Català pel Desenvolupament Local
Codi d'expedient:
2021.07
PDF PDF i XML

 

Resposta: Les preguntes que es vagin realitzant per part de les empreses interessades a participar a través d'aquest mitjà s'aniran recopilant fins el proper 27 d'abril (data límit per rebre preguntes) i serà publicat un document donant resposta a totes les qüestions rebudes el proper 3 de maig de 2022.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya