Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bona tarde, Segons l'apartat 14.3 PCAP, es pot recorre a una altra empresa per acreditar la solvència eocnòmica i tècnica. Per aquest motiu es presentaria un altre DEUC amb les dades d'aquesta altra entitat. Per omplir aquest altra DEUC, i vinculat a aquesta solvèmcia ens surten dubtes per omplir el DEUC: * És obligatori/necessari que aquesta altra empresa estigui donada d'alta en el ROLECE o equivant. * En l'apartat del DEUC (Parte IV: Criterios de selección), s'ha desplegar els criteris de la A a la D. Així mateix, s'haurà d'indicar que SI cumpleix amb tots els criteris indicats. * On s'hauria d'indicar la part de solvència econòmica i tècnica a la qual es recorre. En resum, ens sorgeixen dubtes per omplir aquest document per aquesta altra empresa. Dit això entenem que els responsables del contracte seríem nosaltres com operadors econòmics independentment que recorrim amb ells per aquesta solvència. Gràcies per avançat.

Òrgan de contractació:
HOSPITAL COMARCAL D'AMPOSTA, S.A.M.
Codi d'expedient:
HCA-FUSSMONT 002/2022
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, En referéncia a la seva consulta, els indiquem que al no tractar-se d'un procediment simplificat, no és obligatòria la inscripció als registres de licitadors. Respecte a la Part IV del DEUC, en la clàusula 16.9.1 del PCAP s'estableix que "A la Part IV relativa als criteris de selecció del DEUC, les empreses licitadores poden només indicar si compleixen o no tots els requisits de selecció indicats en el plec. En conseqüència no hauran de complimentar els apartats A, B, C i D". Cada empresa en el seu DEUC haurà de fer constar les seves circumstàncies en relació a aquests criteris i poden indicar la informació dels criteris de solvència de cada entitat en els apartats A a D, i així ja podríem identificar la part de solvència a la qual recorren. Finalment, en el tràmit que preveu la clàusula 19.2 del PCAP, en cas que siguin proposats com adjudicataris per part de la Mesa, s'haurà d'acreditar documentalment dita solvència, així com un compromís d'ambdues entitats que demostri la disposició dels recursos necessaris durant tota la durada de l'execució del contracte, d'acord amb el que estableixen les clàusules 14.3 i 19.2 del PCAP, i l'art. 75.2 de la LCSP. Tal i com comenten, la responsable de la correcta execució del contracte serà l'empresa que presenti l'oferta i a la qual s'adjudicaria el contracte. Salutacions,

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya