Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bona tarda, podrien resoldre'ns els dubtes següents: 1) quin és el nombre correcte d'hores destinades a la neteja de vidres i l'ús de la plataforma? Entenem que en total haurien de ser 1.086 h/any (982 vidres + 104 plataforma) segons el desglossament de la pàg. 18 del PPT, però ens sorgeix el dubte en veure al document "informe econòmic" reflectides 1.086 h/any cristalls + 280 h /any plataforma. 2) Podrien indicar quantes h/dia i quants dies/setmana han pres per arribar a les 277,12 h/any no festius als WC? És correcte que el total d'hores any de caràcter festius als WC siguin 51,96 (és a dir 1h/diumenge durant tot l'any). Ens sorgeix el dubte atès que a la pàgina 14 del PPT indiquen que a l'hivern es fan 4 h/dia i a l'estiu 8 h/dia. 3) Podrien facilitar el nom de l'actual adjudicatària o simplement confirmar-nos que estan al corrent de pagaments (seguretat social, salaris, etc.)? Gràcies per endavant.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de l'Escala
Codi d'expedient:
2021/4720
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bona tarda, 1- Cal especificar que a la fila "Ús plataforma casa forestal i pavelló", els valors corresponen a 4 jornades a un cost diari de 280¤,(no 4 mesos i 280hores no festives). Per tant, un total de 1.120,00¤. (el preu de l'operari está inclòs en la plataforma). 2- Hores no festives lavabos (estiu més hivern): Estiu = 8 hores dia * 4 mesos * 4,33 setmanes (promig) cada mes Hivern= 4 hores dia * 8 mesos * 4,33 setmanes (promig) cada mes Hores festives lavabos (estiu més hivern): Estiu = 1 hores dia * 4 mesos * 4,33 setmanes (promig) cada mes Hivern= 1 hores dia * 8 mesos * 4,33 setmanes (promig) cada mes En aquest segon punt d'hores festives s'ha detectat un error. A l'estiu haurien de ser les 8 hores diàries i a l'hivern 4. No ho modifiquem a nivel de licitació i partim de les 277,12 hores no festives i 51,96 hores festives. Per tal de subsanar les possibles deficiències de dedicació, els SSTT podrán disposar del comput total d'hores ofertades per l'adjudicatari de totes les dependències per tal de gestionar-les en funció de les necessitats. L'Ajuntament no podà requerir més hores de les ofertades per l'adjudicatari (hores previstes al plec i hores ofertades). 3- L'empresa adjudicatària actual és Pulit, S.A.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya