Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bona tarda, hem anatilzat els plels i tota la documentació tècnica, i no sabem trobar d'on surten el total d'hores que concreteu en la consulta del servei en data 13/12 2021 amb un resultat de hores previstes a l'estudi econòmic de (24.164 hores) .... mentre s que en altre punt dels plecs esparla d'un punt de sortida d'hores anuals de 23.8884,32 hores. No podem esclarir quines son les hores definitives i d'on surten agraairiem aclariment, gracies

Òrgan de contractació:
Ajuntament de l'Escala
Codi d'expedient:
2021/4720
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bona tarda, A l'estudi econòmic es poden veure les hores no festives i festives previstes. Cal esmentar que a la fila "Ús plataforma casa forestal i pavelló", els valors corresponen a 4 jornades a un cost diari de 280¤,(no 4 mesos i 280hores no festives). Per tant, un total de 1.120,00¤. (el preu de l'operari está inclòs en la plataforma). Des de l'Ajuntament, considerem com les hores totals les 23.884,31, i a partir d'aquest valor es demana la millora d'hores, ja que no volem més hores de plataforma elevadora.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya