Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bon día, Creiem que hi ha un error a la fórmula del criteri de valoració automàtic ja que si dividim "Oferta a valorar" entre "Oferta mes baixa" les puntuacions seríen inverses y per sobre de la màxima de 30 punts. A més el segon criteri sobre l'oferta d'hores d'alça per la prestació del servei incompleix el artícle 145 punt 7 de la LCSP al no establir un límit a les hores a millorar: "7. En el caso de que se establezcan las mejoras como criterio de adjudicación, estas deberán estar suficientemente especificadas. Se considerará que se cumple esta exigencia cuando se fijen, de manera ponderada, con concreción: los requisitos, límites, modalidades y características de las mismas, así como su necesaria vinculación con el objeto del contrato" Moltes gràcies.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de l'Escala
Codi d'expedient:
2021/4720
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, Efectivament, hi ha un error en la fòrmula. Procedirem a fer la rectificació. En tot cas, S'enten per "Bo: oferta a valorar de cada licitador", el pressupost ofertat per l'execució del servei. S'enten per "B: oferta més baixa", el pressupost de menor import ofertat per l'execució del servei, d'entre tots els presentats pels licitadors. Per tant, per tal de premiar la millor proposta econòmica, es conclou que la formula del plec és errònia i hauria de ser com segueix: "- Criteri 2 (C2) Fins 30 punts. Oferta econòmica sobre el servei. La puntuació s'atorgarà segons la fórmula següent: Puntuació = 30 x B / Bo Bo = Oferta a valorar de cada licitador B= Oferta més baixa" Pel què fa al criteri sobre l'oferta d'hores a l'alça per la prestació del servei: L'import màxim d'increment d'hores serà de 2.416, corresponent a un 10% d'increment respecte les hores previstes a l'estudi econòmic (24.164hores).

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya