Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Hola, se necesita las siguientes aclaraciones, en el pliego administrativo, ANEXO 4 Criterios adjudicación, LOTE4 Accidentes, apartado 2 incremento de capital asegurado por muerte por accidente, dentro de este punto habla de muerte por cualquier causa, ¿es correcto? difere del titulo del apartado. Sucede lo mismo en el apartado 3. En cuanto al sistema de identificación, según pliego técnico, sobre los asegurados para el LOTE 4 ¿TC2 o relación Nominal? En cuanto a garantías, a valorar solo Fallecimiento accidental e Invalidez Permanente Baremo accidental o también Invalidez Permanente accidental en sus grados de TOTAL, ABSOLUTA, GRAN INVALIDEZ. Rogamos informen de la vinculación o no de las respuestas, gracias

Òrgan de contractació:
Consell de l'Audiovisual de Catalunya
Codi d'expedient:
CAC-2022-7
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia procedim a donar resposta a les qüestions plantejades: 1. Efectivament pel que fa a la primera pregunta s'ha detectat un error material: Al punt 2, allà on diu "Es valorarà amb la màxima puntuació, 15 punts la millor oferta sobre l'increment del capital assegurat per mort per qualsevol causa en Grup II, la resta proporcionalment d'acord amb la següent formula" [...] ha de dir "Es valorarà amb la màxima puntuació, 15 punts la millor oferta sobre l'increment del capital assegurat per mort per accident en Grup II, la resta proporcionalment d'acord amb la següent formula". Al punt 3, allà on diu "Es valorarà amb la màxima puntuació, 15 punts la millor oferta sobre l'increment del capital assegurat per mort en Grup I, la resta proporcionalment d'acord amb la següent formula", ha de dir " Es valorarà amb la màxima puntuació, 15 punts la millor oferta sobre l'increment del capital assegurat per accident per qualsevol causa en Grup II, la resta proporcionalment d'acord amb la següent formula" Es procedeix a esmenar els plecs en aquest sentit (veure esmena). 2. Sistema d'identificació és nominal: es lliurarà llistat a la formalització del contracte. 3. Respecte a la consulta de les cobertures a cobrir són mort per accident i Invalidesa permanent baremo per accidents, no s'inclouen la invalidesa permanent en tots els seus graus. S'informa així mateix del caràcter vinculant de les respostes.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya