Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bon día; Amb relació a la licitació Lot 3: Assegurança de Vida del col·lectiu del Consell de l'Audiovisual de Catalunya: 1.- necesitem confirmació sobre les Garantíes i Capitals Assegurats del Gup II – Col·lectiu Treballadors, de que el capital de mort per accident es de 6.000 euros no acumulatius al capital de mort per qualsevol causa, aixi com el caràcter cinculant o no de la vostra resposta. 2.- es possible disposar del llistat d¿assegurats en fomat excel. Gràcies.

Òrgan de contractació:
Consell de l'Audiovisual de Catalunya
Codi d'expedient:
CAC-2022-7
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia procedim a donar resposta: 1. els capitals no són acumulatius, tal i com s'indica al plec, pàgina 41. 2. adjuntem en format excel el llistat d'assegurats. D'altra banda els informem del caràcter vinculant de les respostes. Cordialment

Documents

 
llistat
XLS
llistat vida treballadors
XLS
Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya