Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Buenas tardes, nos surge una duda con respecto a los precios unitarios fijados en el apartado c del cuadro de características. Si hacemos la comprobación de multiplicar cada uno de estos precios unitarios por las horas previstas para la duración inicial del contrato. La cifra obtenida son 408.552 ¤ (atendiendo al desglose del presupuesto, dicha cifra se corresponde con los costes salariales) pero nos faltaría sumar los gastos generales y el beneficio industrial. Atendiendo a lo que indican en cuadro inicial de la página 4 del PCAP "los precios unitarios no podrán ser superiores a los previstos en el apartado c del cuadro de características", el presupuesto de licitación serían 408.552¤ o los precios unitarios "tope" deberían de ser mayores para que resulten de multiplicar los precios unitarios por las horas solicitadas en el PPT los 449.407,2¤ de presupuesto. Podrían aclararnos dicha cuestión, gracias de antemano. Saludos

Òrgan de contractació:
Reus Desenvolupament Econòmic SA
Codi d'expedient:
032021
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, tal com s'indica en el quadre de característiques Lletra C, els preu unitaris de l'oferta no podran ser superiors als previstos en la indicada lletra del quadre de característiques. El cost salarial del desglossament del pressupost base de licitació (pàgina 4 del plec administratiu) s'ha calculat prenen com a base els preus unitaris expressats en la Lletra C del quadre de característiques i el nombre d'hores que s'indica en el plec tècnic.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya