Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bon dia. Si l'empresa que presenta oferta a la present licitació disposa de la solvència tècnica sol·licitada en el plec administratiu i el plec tècnic obliga a subcontractar treballs de manteniment específics a les empreses fabricants i/o serveis tècnics oficials i aquestes no volen aportar el DEUC com a empresa subcontractada per raons de política d'empresa, com ens han dit, o per altres motius, com s'ha de procedir? Entenem que com que l'empresa licitadora ja aporta la solvència tècnica requerida i no necessita de cap altra per justificar-ho no seria necessari aportar el DEUC d'aquestes empreses en aquest punt del procés de licitació. Es correcte? En el cas contrari que s'hagin d¡aportar i aquestes es neguen, que hem de fer? Gràcies

Òrgan de contractació:
Banc de Sang i Teixits (BST)
Codi d'expedient:
21HBSER457
PDF PDF i XML

 

Resposta: Tal i com preveu el PCAP, la subcontractació és possible, en els termes previstos a la LCSP i als plecs que regeixen la licitació, sent del tot necessari indicar aquesta circumstància en el moment de presentació d'ofertes, així com presentar els corresponents DEUCS de tots i cadascun dels proposats.

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya