Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Buenos días, Una vez reanudado la fase de licitación finalizando el plazo de presentación de ofertas el próximo día 10/14/2021 a las 14 horas, queríamos preguntarles ¿si es posible realizar visita a los centros e instalaciones antes de la fecha de presentación o si esa posibilidad está ya cerrada ? Muchas gracias.

Òrgan de contractació:
Banc de Sang i Teixits (BST)
Codi d'expedient:
21HBSER457
PDF PDF i XML

 

Resposta: Les visites ja es van realitzar els dies 20 i 22 d'abril, amb la suspensió del procediment de licitació i posterior alçament de la mateixa, el procediment es reactiva en el mateix punt que es va quedar, de manera que no es realitzaran segones visites, en el sentit indicat en el PPT, aquesta seria una única, per tal que totes les empreses interessades tinguin accès a la mateixa informació.

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya