Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bon dia, Degut a la dificultat que esta suposant que alguns dels fabricants es neguen a aportr el DEUC, però si l'acord de col·laboració mutu. Entenem que es suficient entregar aquesta declaració tal hi com s'indica en el QC l'apartat 25 subcontractació: *Caldrà indicar aquesta circumstancia en el moment de presentació d'ofertes i presentar les corresponents declaracions i/o DEUCS de tots i cadascun dels proposats. Salutacions,

Òrgan de contractació:
Banc de Sang i Teixits (BST)
Codi d'expedient:
21HBSER457
PDF PDF i XML

 

Resposta: La intenció de subscriure subcontractes s'ha d'indicar en el DEUC i s'ha de presentar un DEUC separat per cadascuna de les empreses que es té previst subcontractar, tal i com s'indica en els plecs que regeixen la contractació. Per tant, l'aportació del DEUC és imprescindible, no sent suficient la presnetació de l'acord de col·laboració.

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya