Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Buenos días, En relación al certificado solicitado en el PPT apartado 6.12: Certificat en Mesura i Verificació d'Estalvis CMVP d'EVO o equivalent, necesitamos saber si este certificado se puede aportar por una empresa subcontratada. Por otro lado necesitamos saber que certificado sería el equivalente a este que solicitan. Gracias.

Òrgan de contractació:
Banc de Sang i Teixits (BST)
Codi d'expedient:
21HBSER457
PDF PDF i XML

 

Resposta: BST té coneixement que existeix l'organització EVO, com única organització internacional sense ànim de lucre del mon, dedicada exclusivament al desenvolupament d'eines de mesura i verificació (M&V) que pertanyin al foment de l'eficiència com recurs. Per no ser limitatius, es van posar possibilitats equivalents, per no tancar-ho a un únic certificat d'una empresa en concret. Per tant, si el licitador té coneixement d'altres equivalents, pot aportar-les.

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya