Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bon dia, Referent a les empreses a subcontractar del lot 1 s'indica que la empresa Nippon gases té contracte directe amb BST per al manteniment de la instal·lació de subministrament de nitrogen líquid. Per altra banda, surt com a empresa a subcontractar dels dipòsits criogènics, juntament amb l'empresa TELSTAR. Ens poden indicar quins son els elements o sistemes que ha de mantenir l'empresa Nippon gases a través de l'empresa adjudicataria de la present licitació Gràcies.

Òrgan de contractació:
Banc de Sang i Teixits (BST)
Codi d'expedient:
21HBSER457
PDF PDF i XML

 

Resposta: Nippon realitza el manteniment d'instal·lacions de subministrament de gasos (N2L). TELSTAR i MVE CHART realitza el manteniment dels dipòsits criogènics, on es content els productes i mostres biològiques del BST. Són conceptes diferents.

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya