Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bon dia, En el quadre econòmic s'indica que hi han partides fixes (personal y altres) i partides variables (subcontractes i altres). Tenim els segúents dubtes per presentar l'oferta: 1. L'import a incloure en la valoració econòmica és pel global? 2. Es pot fer baixa als imports de partides fixes i de partides variables, o només a les partides fixes? 3. Es poden incloure en la facturació variable intervencions per a treballs correctius de les empreses subcontractades? 4. El Marge de benefici industrial de factures de tercers que s'ha d'oferir és el marge industrial que consta en aquest quadre? En cas de resposta afirmativa, si s'ofereix un 0,4% en aquest capítol, aleshores, es comprovarà que el preu del servei ofertat haurà de tenir com a mínim una reducció del 2,6% en aquest concepte de la part variable?

Òrgan de contractació:
Banc de Sang i Teixits (BST)
Codi d'expedient:
21HBSER457
PDF PDF i XML

 

Resposta: 1. Sí. 2. A qualsevol de les dues, sempre respectant tota la normativa associada (convenis, etc.). 3. Sí. Caldria incloure-ho ja que existeix l'apartat de subcontractació. 4. Aquesta pregunta no té raò de ser, doncs barreja la dotació econòmica global amb partides econòmiques parcials associades a tercers.

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya