Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Respecte a les subcontractacions: 1. En relació a aportar la documentació de les empreses subcontractades en el sobre A, es suficient aportar la carta de col·laboració. Aportar aquesta documentació que pertany al sobre B en el sobre A, ens poden confirmar que no es motiu d'exclusió. 2. Sol·licitem aclaració sobre les taules en relació a les subcontractacions obligatòries ja que els proveïdors/fabricants, abast y equips difereixen en les taules indicades Lot 1 apartat 5.2.3 i ANNEX 4, Lot 2 en l'apartat 6.2.3 i ANNEX 5 del PPT. 3. A més a més, alguns dels fabricants i abast d'equips objecte de subcontractació obligatòria como Matachana en el lot 1 i Ferrer Farma, NIRCO i Diamed Ibérica en el lot 2 surten en la taula del ANNEX 2 y 3 com a manteniment ja contractat pel BST. Agrairíem aclaració amb la informació que finalment ha de ser subcontractada.

Òrgan de contractació:
Banc de Sang i Teixits (BST)
Codi d'expedient:
21HBSER457
PDF PDF i XML

 

Resposta: 1. En el sobre A cal aportar DEUC de totes i cada una de les empreses subcontractades, d'acord amb l'apartat 25 del QC. En el sobre B cal aportar la carta de col·laboració. 2. A l'annex 4, s'indica el proveïdor/Fabricant inicial. Dintre del PPT, s'especifica el mantenidor actual. Al punt 6.2.3 s'indica les marques associades al manteniment de l'equipament. I a l'annex 5 s'afegeix l'àmbit d'actuació de manteniment que calen aportar per part del licitador. 3. S'indica al PPT que existeix contractes on el manteniment preventiu va a càrrec del BST però els correctius van a càrrec de l'adjudicatari. Per tant, parlem d'un servei mixt. En tot cas, la interlocució de qualsevol d'ambdós casos, recau en el licitant.

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya