Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Respecte a les subcontractacions obligatòries indicades en l'ANNEX 5 del PPT, amb l'objectiu d'aportar informació als fabricants/STO per a sol·licitar pressupost, sol·licitem, marca, model i número de sèrie dels següents equips que no podem localitzar en l'inventario. Aquests són: Citómetros Merck Millipore Balanzas Macopharma Transpaleta elèctrica Still

Òrgan de contractació:
Banc de Sang i Teixits (BST)
Codi d'expedient:
21HBSER457
PDF PDF i XML

 

Resposta: Pel que fa a la transpaleta elèctrica Still: Marca: STILL/Model: EXV 10 BASIC/Num. Sèrie: F20270H00060 En relació als equips Citómetros Merck Millipore i Balanzas Macopharma, notificaros que són equips que ja no estàn en el parc d'equipaments del BST. Disculpeu les molèsties, però no les heu de tenir presents. En breu es publicarà una nota informativa explicant-ho. Gràcies.

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya