Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Respecte al personal adscrit al contracte: Volem conèixer la distribució de personal que es sol·licita pels dos lots. Es a dir, es requereixen 5 professionals pel lot 1 y 3 professionals pel lot 2, però en cas d'oferta una proposta integradora, seria suficient amb oferir 5 professionals per a la realització completa del servei, incloent el lot 1 i el lot 2?

Òrgan de contractació:
Banc de Sang i Teixits (BST)
Codi d'expedient:
21HBSER457
PDF PDF i XML

 

Resposta: Sota cap concepte: les característiques d'estructura mínima requerida per ambdós lots s'han de mantenir tal i com es demana. Només en el cas de d'adjudicar tots dos lots a un mateix licitador, i tal i com s'indica a les PPT, el responsable de projecte podrà ser el mateix.

Tauler d'avisos

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya