Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

CONSULTA PLEC TÈCNIC (PPT) 1. Clàusula 6.1.1 Inversió romanent pendent d'amortitzar (pàg. 73) En aquest apartat s'especifica que: "L'empresa adjudicatària ha d'assumir i amortitzar en tota la durada del contracte incloses les possibles pròrrogues, la quantitat pendent d'amortitzar en concepte de construcció del parc central de serveis. Per tal d'unificar les ofertes de les empreses licitadores aquesta quantitat xifra en 362.733,90 ¤ (corresponent a l'import romanent a data 1 de Juliol de 2021). Aquesta inversió serà retornada en base a un finançament per sistema francès via l'aplicació de l'Euribor interanual anual amb un diferencial de 0,9 punts percentuals en un període màxim de 60 pagaments mensuals, a comptar des de l'inici del contracte. Entenem que el període màxim de pagaments està equivocat i hauria de ser els 8 anys de contracte?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de l'Escala
Codi d'expedient:
2020/4175
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, Si, correcte. Són 8 anys. Tal com indica la memòria econòmica els costos d'aquesta inversió s'amortitzaran amb la durada del contracte (8 anys).

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya