Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Es demana un aclariment sobre: 1. La puntuació atorgada al punt de criteris avaluables de forma automàtica A.3 "Sistema de pes embarcat dels contenidors en els recol·lectors, addicional al sistema identificador previst". Ja que la puntuació màxima del criteri es de fins a 1,5 punts, però al punt s'especifica que "S'atorgarà 0,5 punts per recol·lector en què es prevegi la instal·lació d'aquest sistema, amb un màxim de 6 recol·lectors", fent que si s'oferten 6 vehicles amb sistema de pes embarcat, s'obtindrien més punts dels que estableix el criteri. 2. La puntuació atorgada al punt de criteris que depenen d'un judici de valor B.2 "Característiques ambientals dels vehicles maquinària i utillatge aportats per al servei de la neteja viària". Com es puntuarà aquest apartat si s'aporten de manera mixta vehicles elèctrics i d'altres motoritzacions en una mateixa categoria.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de l'Escala
Codi d'expedient:
2020/4175
PDF PDF i XML

 

Resposta: Resposta 1: Efectivament, el màxim de recol·lectors valorables amb sistema de pes embarcat serà de 3 recol·lectors. Resposta 2: Tal com indica el criteri la puntuació es repartirà de la següent forma: Fins a 1 punt per l'aportació d'escombradores mecàniques autopropulsades 100% elèctriques (50% de la puntuació per a equips híbrids). Fins a 1 punt per l'aportació de vehicles de caixa de capacitat superior a 2 Tn de PMA 100% elèctrics (75% de la puntuació per a equips híbrids). Fins a 1 punt per l'aportació de vehicles auxiliars de capacitat igual o inferior a 2 Tn de PMA 100% elèctrics (85% de la puntuació per a equips híbrids). Fins a 0,5 punt per l'aportació d'altre equipament divers (vehicles, maquinària o utillatge, etc.) 100% elèctric (50% de la puntuació per a equips híbrids). L'oferta amb major nombre d'equips aportats per a cada categoria rebrà la màxima puntuació. La resta de propostes rebran puntuació de forma proporcional als equips aportats. En l'últim punt (equipament divers) s'efectuarà una valoració raonada en funció del tipus i característiques de l'equipament aportat. La valoració és per a vehicles amb l'ús d'energia elèctrica en la seva motorització pel que només es valoraran equips elèctric o híbrids que també fan ús d'energia elèctrica auto generada, o carregada via endoll (Híbrids endollables). Per això s'efectuarà una extrapolació a equips elèctrics de l'equipament aportat a cada categoria segons el % de puntuació(o pes) assignat als equips híbrids. La resta de motoritzacions no aporten valoració. Atenent al cas d'aportar per exemple 1 màquina elèctrica i 1 hibrida, aquesta última, dins del còmput d'equips necessari per a la distribució de la puntuació tindria un pes del 50% . En el cas dels vehicles de caixa, el 75%, i en el cas dels vehicles auxiliars, el 85%, i així successivament segons la categoria. P. Exemple: Empresa 1 aporta 1 màquina híbrida i 1 dièsel. (0.5 Màquines elèctriques) Empresa 2 Aporta 1 màquina elèctrica i 1 híbrida. (1,5 Màquines elèctriques)

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya