Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

L'Ànnex 9.4 del Plec Tècnic estipula unes freqüències de servei d'escombrada mixta en temporada alta diàries en la majoria del municipi i dos cops per setmana en la resta. En cas d'haver de fer tots els carrers de cada sector amb aquestes freqüències, el dimensionat del servei quedaria aparentment molt per sobre del contemplat en la memòria econòmica. Es sol·licita aclariment en com s'ha d'interpretar el quadre de freqüències de l'Annex 9.4. Escombrada Mixta Servei Intensiu

Òrgan de contractació:
Ajuntament de l'Escala
Codi d'expedient:
2020/4175
PDF PDF i XML

 

Resposta: Resposta: L'annex 9.4 fixa una sèrie de zones en el que s'ha especificat escombrada mixta amb pas diari. No cal interpretar aquesta freqüència conforme cal efectuar el tractament d'escombrada mixta diari 7 d/s per a tots els vials de les zones indicades, sinó que es requereix de la presència de serveis d'escombrada mixta o mecànica 7 d/s en els sectors indicats. La distribució de les freqüències d'aplicació del tractament d'escombrada mixta a cada vial en aquests àmbits (àmbit senyalat amb freqüència 7 d/s) ha de ser a criteri de l'empresa licitadora segons la representativitat, ús urbà i necessitats que consideri aquesta per a cada vial del municipi. Com a mínim l'aplicació del tractament no serà inferior a 2 tractaments setmanals per a tots els vials de la zona.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya