Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bona tarda, referent al quadre de apertura del sobre digital,, el sobre valoració preu+criteris fórmules.Referent al precentatge de persones en risc d'exclusió social adscrit a l'execució del contracte,es correcte la xifra que oferta Certis, del 60%¿Deu ser una errata, es impossible fer una obra, on el personal, sigui de subcotrates o propies, sigui un 60% d'exclusió social.

Òrgan de contractació:
Consorci d'Educació de Barcelona
Codi d'expedient:
CEB-2022-3
PDF PDF i XML

 

Resposta: Bon dia, La declaració de l'ofertant ja suposa un compromís legal, sota la seva responsabilitat. En tot cas serà la nostra supervisió durant l'execució del contracte qui com en la resta d'obres l'execució del contracte tingui la qualitat demanada en el concurs i ofertada per l'empresa adjudicatària. Atentament,

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya