Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Referent a la resposta de la primera pregunta, del 04/11/2021 a les 09:44h. Comenteu que "només estan valorades del partides alçades a justificar". En quin dels documents estan valorades aquestes partides alçades???

Òrgan de contractació:
Transports de Barcelona, SA
Codi d'expedient:
14925484
PDF PDF i XML

 

Resposta: - 1 PAVAUX01 pa Partida alçada a justificar per la seguretat i salut a l'obra 1.750¤ (PEM) - 2 PAVAUX10 pa Partida alçada a justificar relacionada amb tots els imprevistos corresponents a les instal·lacions elèctriques, a les instal·lacions de climatització (Canonades i elements auxiliars), a les instal·lacions de gas i a tots els imprevistos d'obra civil i arquitectura 13.000¤ (PEM)

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya