Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

En el decurs de la visita van sorgir alguns dubtes i els tècnics de fmb ens vau sol·licitar que els plantegéssim a través del portal 1.- Valorar la sol·licitud de talls de tensió per a tots els treballs a andanes, amb participació d'un PHS-I 2.- Valorar la participació d'un PHS-II pels treballs als CT's i Cambres de seccionadors 3.- Valorar la necessitat de retirar els cables gruixuts de megafonia de color groc i verd que van des de la CCP a la CGE, així com tot l'equipament antic de la CGE. 4.- Valorar el muntatge de la nova suportació d'altaveus d'URQUINAONA, fent ús d'alguna mena de fixació que mantingui la impermeabilització de les lamel·les d'estació actuals. 5.- Valorar la necessitat que personal de manteniment ens acompanyi i doni accés per a les feines a ascensors, CT's i Cambres de seccionadors

Òrgan de contractació:
Ferrocarril Metropolità de Barcelona, SA
Codi d'expedient:
14928720
PDF PDF i XML

 

Resposta: 1.- La majoria dels treballs a andanes, tal i com especifica el plec, son amb escales o elevadors. Per tant, sempre que s'utilitzin escales de ma o elevadors en els treballs a les andanes serà necessària presencia de PHS-I. 2.- Això serà en casos excepcionals. En aquests cas l'empresa que realitzi els treballs estarà acompanyada amb un pilot PHS-II que proporcionarà TMB. 3.- Tal i com queda reflectit al plec i en un punt dels amidaments cal retirar tot el cablejat primitiu de megafonia. Això inclou els cables groc i verd que eren els que unien la CCP amb la cabina AAC. També inclou l'equipament antic de cabina AAC. 4.- Hi ha una partida exclusiva per aquest punt en els amidaments de Urquinaona L4 (punt 3.1.1.2) 5.- Com s'ha explicat en un punt anterior l'accés a CT's i Seccionadors serà excepcional i es farà acompanyats per personal de TMB pilot PHS-II En el cas dels ascensors, no es necessari cap acompanyament. La megafonia interna de l'ascensor NO s'ha de tocar. L'instal·lador arriba amb el cable del llaç de megafonia a un armari extern de l'ascensor el qual te clau unificada.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya