Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Podrían aclarar si los siguientes trabajos se han de realizar en los 5 lotes o solo en aquellos a los que afecte y si es así podrían indicar a que lote afecta. Reconnexió dels altaveus primitius a les noves línies d'amplificació a les següents zones (indicades a plànols): - Ascensors (línia ascensors) - Sala del vestíbul A (línies dependències) - Espai MouTV (línies dependències) El cablatge i caixes de derivació s'inclouen en l'apartat d'infraestructures. Caldrà reconnectar els altaveus actualment instal·lats als espais i continuar la línia o dotar-la d'un dispositiu EoL (final de línia). Desplaçament i reconnexió de columna acústica actualment situada al vestíbul A cap a la zona de vestíbul de L2, segons indicacions reflectides a plànols. Ajust de nivells de pressió sonora en condicions habituals de funcionament i ajust del sistema de sondes de soroll per tal de mantenir una determinada relació senyal-soroll independentment del nivell de soroll present en cada moment en la zona. Verificació de nivells mitjançant sonòmetre integrador Classe I. Simulació del soroll de trens mitjançant sistema d'àudio amb prou potència per a assolir 95 dBA en l'estació. Tots els ajustos estaran sotmesos a la verificació i validació per part de la direcció tècnica del projecte. Ajuda d'obra per a practicar un forat pasamurs de mides aprox 150x60mm amb arrebossat de paret i pintura. El forat permetrà el pas de cablejat per forjats i envans, segons sigui necessari per a la realització de nous passos de cablatge.

Òrgan de contractació:
Ferrocarril Metropolità de Barcelona, SA
Codi d'expedient:
14928720
PDF PDF i XML

 

Resposta: Els treballs s'han de realitzar únicament en el lots afectats: SAGRADA FAMILIA L5. Es el cas més extens donat que hi ha oficines existents de Punt TMB i Oficines Digital, les quals ja tenen altaveus però reconectem les seves línies als nous sistemes. Reconnexió dels altaveus primitius a les noves línies d'amplificació a les següents zones (indicades a plànols): - Ascensors (línia ascensors) - Sala del vestíbul A (línies dependències) - Espai MouTV (línies dependències) El cablatge i caixes de derivació s'inclouen en l'apartat d'infraestructures. Caldrà reconnectar els altaveus actualment instal·lats als espais i continuar la línia o dotar-la d'un dispositiu EoL (final de línia). Desplaçament i reconnexió de columna acústica actualment situada al vestíbul A cap a la zona de vestíbul de L2, segons indicacions reflectides a plànols. URQUINAONA L1 No te zones a reconectar URQUINAONA L4 No te zones a reconectar SANTS ESTACIÓ L5 Existeixen ascensosrs tal i com queda indicat en el diagrama de altaveus (A connectar en altaveus integrats en els ascensors de l'estació). SANTS ESTACIÓ L3 Existeixen ascensosrs tal i com queda indicat en el diagrama de altaveus (A connectar en altaveus integrats en els ascensors de l'estació). Per tots els lots tal i com està descrit: Ajust de nivells: Ajust de nivells de pressió sonora en condicions habituals de funcionament i ajust del sistema de sondes de soroll per tal de mantenir una determinada relació senyal-soroll independentment del nivell de soroll present en cada moment en la zona. Verificació de nivells mitjançant sonòmetre integrador Classe I. Simulació del soroll de trens mitjançant sistema d'àudio amb prou potència per a assolir 95 dBA en l'estació. Tots els ajustos estaran sotmesos a la verificació i validació per part de la direcció tècnica del projecte. Ajuda d'obra per a practicar un forat pasamurs de mides aprox 150x60mm amb arrebossat de paret i pintura. El forat permetrà el pas de cablejat per forjats i envans, segons sigui necessari per a la realització de nous passos de cablatge.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya