Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Bon dia, segons l'Annex5, s'han d'indicar els noms del coordinador del servei del responsable del contracte. Si el coordinador és el personal subrogat, NO cal aportar cap informació...és correcte?

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Castellar del Vallès
Codi d'expedient:
CONT2100067
PDF PDF i XML

 

Resposta: A l'annex 5 s'ha de fer constar els mitjans propis de l'empresa, indicant el perfil de la persona coordinadora i si el tenen concretat, poden incorporar el CV. En el supòsit que no tinguin el seu nom, poden fer referència al perfil professional. En el cas de recorrer a la capacitat d'altres empreses mitjançant la subcontractació, han de fer-ho constar a l'annex 5, especificant el tipus de treball ,percentatge i identitat, si s'escau.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya