Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Buenos días, el material utilizado para el mantenimiento preventivo está incluido en contrato o se factura a parte, tal y como filtrina, filtros, etc. Las inspecciones reglamentarias a realizar por una OCA las asume el contratista? Si es así, nos tendrían que facilitar relación de inspecciones que tocaría realizar en estos próximos años. Saludos.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Castellar del Vallès
Codi d'expedient:
CONT2100067
PDF PDF i XML

 

Resposta: Tal i com s'indica a l'Estudi econòmic del Plec de clàusules administratives (apartat B3 del quadre de característiques, pag. 8) , a l'apartat "Despesa de material derivats de revisions de manteniment preventiu", hi ha una partida a on quantifica aquest material de 5.400 ¤ (abans d'impostos i beneficis). En aquest mateix apartat també hi ha una partida de les inspeccions periòdiques reglamentàries de 3.400 ¤ i que, per tant, van a càrrec del contractista. Aquests imports de les revisions s'han contemplat per a totes les 17 calderes de més de 70 Kw.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya