Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Buenas tardes, con respecto al personal a subrogar, indican que hay un oficial de 1ª con una dedicación del 62,5% de su jornada. Si es así, para poder subrogarse no tendría que tener una dedicación del 100%? Saludos.

Òrgan de contractació:
Ajuntament de Castellar del Vallès
Codi d'expedient:
CONT2100067
PDF PDF i XML

 

Resposta: La informació proporcionada per aquest òrgan de contractació dóna resposta a la previsió legal de l'article 130 de la Llei 9/2017, 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic, posant de manifest als futurs adjudicataris que el personal actual que executa el servei, té una jornada de treball establerta a un 62,50 %. Les obligacions de subrogació laboral deriven del dret laboral, i no del dret administratiu. En conseqüència, és una qüestió d'ordre privat laboral que concerneix als operadors econòmics privats implicats, si és el cas, en la subrogació, sense que la informació facilitada pressuposi, en cap cas, obligació de subrogació.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya