Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

ROCHE 1 Una vegada revisada la AVALUACIÓ DELS CRITERIS D'OBLIGAT COMPLIMENT que van publicar el dia 29 de març, volem transmetre la nostra disconformitat als motius al·legats per al rebuig de la nostra oferta. En la citada avaluació s'indica que el nostre temps de lectura és superior als 20 minuts màxims establerts al PPT. Els productes ofertats per Roche Diagnostics, tal com s'indica en la documentació inclosa a l'oferta, tenen un temps de lectura de 15 minuts. No es pot interpretar que el temps de lectura dels nostres productes oscilen entre els 15 i 30 minuts. Cal aclarir, tal com es pot apreciar en la documentació tècnica aportada, que el resultat es mostra durant els 15 minuts següents a l'aplicació de la mostra (fins i tot abans del minut 10) i que les bandes són estables fins a 30 minuts, passats els quals es poden distorsionar i induir a falses interpretacions. Per això considerem que la nostra oferta hauria de ser inclosa en el llistat de licitadors admesos. D'altra banda, en la mateixa avaluació citada al principi, també s'indica que Roche Diagnostics no especifica si aporta en el seus productes Envàs individual amb dessecant i caducitat 2 anys. Traslladar per aquest darrer punt, que estem en condicions de poder acreditar la certificació del lot i les dades de fabricació i caducitat per complir també amb aquest punt. Per tot això exposat, sol·licitem que se'ns admeti com un producte vàlid que compleix amb els requeriments tècnics dels plecs.

Òrgan de contractació:
Institut Català de la Salut (ICS)
Codi d'expedient:
CS/CC00/1101279252/22/AMUP
PDF PDF i XML

 

Resposta: S'ha revisat la documentació tècnica, i l'oferta presentada per la seva empresa serà inclosa a l'avaluació dels Criteris d'Obligat Compliment.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya