Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

LINEAR 2 Bona tarda, hem observat que en els crioteris d'exclusió de la nostra proposta consta que el kit no conté l'hisop, però tan en la descripció com en la documentació adjuntada consta que porta els hisop nasofaringes inclosos. D'altra banda diu que no consta la caducitat del kit però aquesta dada la podem incorporar en el moment que es demani ja que no vam veure que s'hagués d'incloure als plecs. Poden revisar, si us plau, i enviar-nos resposta? Moltes gràcies

Òrgan de contractació:
Institut Català de la Salut (ICS)
Codi d'expedient:
CS/CC00/1101279252/22/AMUP
PDF PDF i XML

 

Resposta: S'ha revisat la documentació tècnica i l'oferta presentada per la seva empresa serà inclosa a l'avaluació dels Criteris d'Obligat Compliment.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya