Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

LINEAR 1 Bon dia, Respecte a la taula de les ponderacions segons els criteris d'obligat compliment i en el cas concret de la nostra empresa, s'especifica que no conté els hisops per la recollida de mostra, però estan inclosos en el kit i així està descrit en el plec. Pel que fa a la caducitat del kit, no vem veure que estigués especificat i per això no es va incloure. Complim els dos anys de caducitat. És per això que demanem la revisió del plec que us vam enviar o que ens digueu com procedir. Gràcies,

Òrgan de contractació:
Institut Català de la Salut (ICS)
Codi d'expedient:
CS/CC00/1101279252/22/AMUP
PDF PDF i XML

 

Resposta: S'ha revisat la documentació tècnica i l'oferta presentada per la seva empresa serà inclosa a l'avaluació dels Criteris d'Obligat Compliment.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya