Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

ALIFAX 3 En el día de ayer publicaron los criterios de obligado cumplimiento, y observamos que han indicado que nuestra empresa no cumple con ellos por "caducidad 12 meses". En la PD que aportamos en la licitación, se informa que la caducidad es de 24 meses. Agradeceríamos pudieran revisar el documento indicado y nos informen al respecto. Gracias.

Òrgan de contractació:
Institut Català de la Salut (ICS)
Codi d'expedient:
CS/CC00/1101279252/22/AMUP
PDF PDF i XML

 

Resposta: Tal i com indiquen, en la documentació presentada per part seva consta que te una duració de 24 mesos. En el arxiu del producte del fabricant Genbio consta 12 mesos. Annexo el link https://pdf.medicalexpo.es/pdf-en/tianjin-era-biology-technology-co-ltd/covid-19-rapid-diagnostic-test-vslfa-01-20/128515-244374.html .

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya