Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

BECTON 3: Buenas tardes, Al hilo de la última esmena publicada, nos surge una cuestón, ¿es necesario aportar documentación bibliográfica que acredite los criterios de obligado cumplimiento? Según lo que se indica en el pliego, la documentación técnica se compone de los anexos que se incluyen en los pliegos, además de la ficha técnica, la ficha de seguridad y la acreditación normativa. Y si lo consideran necesario, requerirán esa documentación. Muchas gracias.

Òrgan de contractació:
Institut Català de la Salut (ICS)
Codi d'expedient:
CS/CC00/1101279252/22/AMUP
PDF PDF i XML

 

Resposta: Si en la documentación técnica que se solicita en los pliegos no consta la información conforme se cumplen los criterios de obligado cumplimiento, se debe aportar documentación donde se acredite que cumplen estos criterios.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya