Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

MINGOTHINGS: Referent a l'aportació dels comptes anuals registrats per tal de justificar la solvència econòmica, si el volum d'operacions s'ha realitzat en l'exercici 2021, com puc aportar aquesta informació? Ja que fins al mes de juliol de 2022 no es pot presentar l'Impost sobre Societats ni els comptes anuals de l'exercici 2021. Quin document puc aportar per poder justificar el volum de negocis de l'exercici 2021?

Òrgan de contractació:
Institut Català de la Salut (ICS)
Codi d'expedient:
CS/CC00/1101279252/22/AMUP
PDF PDF i XML

 

Resposta: Tal i com diu el punt 11 del quadre de característiques la solvència econòmica es podrà acreditar amb l'aportació d'una declaració de l'empresari del volum de negocis dels tres últims exercicis

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya