Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

GAMMA 1: Buenos días, Revisando los requisitos de obligado cumplimiento indicados en el punto 5.1 entendemos que son los requisitos que deben cumplir el producto sin que sea obligatorio el cumplimiento de la descripción en el que se pide el volumen de 0,9 mililitros, ya que este requisito no se especifica en el punto 5.1. Gracias Saludos

Òrgan de contractació:
Institut Català de la Salut (ICS)
Codi d'expedient:
CS/CC00/1101279252/22/AMUP
PDF PDF i XML

 

Resposta: Los requisitos de obligado cumplimiento que deben cumplirse son los recogidos en el punto 5.1 del PPT. Próximamente se publicará resolución de modificación de la descripción del material objeto del contrato. Así mismo, se ampliará el plazo de presentación de ofertas.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya