Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

GAMMA HEALTH 2: Buenos días, Referente a los requisitos de los test, se indica "uso por paciente bajo supervisión sanitaria. ¿ Podrían aclarar si lo que se solicita en el contrato es un test de autodiagnóstico o un test de antígenos de uso profesional ? Muchas gracias.

Òrgan de contractació:
Institut Català de la Salut (ICS)
Codi d'expedient:
CS/CC00/1101279252/22/AMUP
PDF PDF i XML

 

Resposta: Lo que se solicita es un test de uso profesional , que esté validado para que se pueda realizar la toma de la muestra nasal por el propio paciente, bajo la supervisión de un profesional sanitario que será quien realizará el procedimiento para la realitzación del test, posterior a la toma de muestra. NO HA DE SER UN TEST DE AUTODIAGNOSTICO.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya