Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

ALEU 1 Bona tarda, podrien especificar a què es refereixen amb: Mostres amb medi de transport? I debut a una renovació del fabricant hi ha productes els quals compten amb 2 codis EAN, suposaria això un problema?

Òrgan de contractació:
Institut Català de la Salut (ICS)
Codi d'expedient:
CS/CC00/1101279252/22/AMUP
PDF PDF i XML

 

Resposta: "Apartado 2.4 Se valorará la posibilidad de realizar la prueba en muestras en medio de transporte del anexo 4 Este apartado hace referencia a la posibilidad de realizar la detección de antígeno de coronavirus SARS-CoV2 utilizando el test de inmunocromatografia en muestras respiratorias remitidas en los medios líquidos de transporte habitualmente utilizados para realizar pruebas de biología molecular (PCR). Respecto al código EAN, no es ningún problema pero se debe indicar cual es la diferencia en la oferta técnica. "

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya