Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

ALIFAX 2 Bona tarda: Tenim un dubte a l'hora d'interpretar les solvències econòmica i tècnica. A totes dues indiquen que quedaran acreditades per un import mitjà. Exactament, estàn demanant la mitja dels tres anys o en el cas de la solvència economica l'any de major import i en el cas de la solvència tècnica la suma dels tres anys? Agrairiem aclariment als imports de les solvències a acreditar. Gràcies.

Òrgan de contractació:
Institut Català de la Salut (ICS)
Codi d'expedient:
CS/CC00/1101279252/22/AMUP
PDF PDF i XML

 

Resposta: L'apartat 11 del quadre de característiques indica respecte les solvències l'IMPORT MITJÀ. La solvència econòmica requereix una xifra global de negocis per un import mitjà igual o superior al del pressupost total de licitació dels lots i/o articles als que licitin, i la solvència tècnica que les empreses acreditin ser subministradores durant els tres últims exercicis, per un import mitjà que correspongui com a mínim a la meitat del pressupost total dels lots i/o articles als que licitin, en l'àmbit de l'activitat corresponent a l'objecte del contracte.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya