Generalitat de Catalunya - gencat.cat

Contractació Pública

Avís

Per motius tècnics vinculats a la propera posada en funcionament de la nova Plataforma de Serveis de Contractació Pública està programat un segon tall de servei de la Plataforma, que comportarà que no estigui disponible del divendres 24 de febrer a les 8h fins al dilluns 27 de febrer a les 8h aproximadament -la durada exacta d'aquest interval previst constarà inscrita en el Registre d'incidències de la pròpia Plataforma.

 

Al plec de prescripcions tècniques, en el segon apartat del punt 5.3 Qüestionari d'ajuda a la valoració tècnica. S'indica que l'equipament a proposar ha de ser "completament compatible" amb l'eina de monitorització Aruba Airwave. Entenem que completament és sinònim de 100%, i l'únic equipament del mercat completament o 100% compatible amb Aruba Airwave, és equipament del propi fabricant Aruba. Estan indicant amb altres paraules, que el concurs està restringit aquest fabricant?

Òrgan de contractació:
Consorci Sanitari Integral
Codi d'expedient:
CSI2021071
PDF PDF i XML

 

Resposta: Efectivament, la frase del qüestionari d'ajuda a la valoració tècnica on indica que el nou equipament ha de ser completament compatible pot portar a pensar en una compatibilitat del 100% de les funcionalitats d'Aruba Airwave. No era aquesta la intenció a l'escriure el plec. La intenció era fer palès que es desitja poder incloure dins el software Airwave aquests equipaments amb l'objectiu de tenir una monitorització bàsica d'ells sense haver de fer servir cap software addicional. En cap moment hem volgut limitar la concurrència de fabricants a la licitació.

Avís legal  |  Sobre el web  |  Accessibilitat  |  Protecció de dades  |  © Generalitat de Catalunya